• 1403/08/01 - 12:07
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
در جلسه کارگروه اقتصادی مطرح شد؛

روند کاهش تلفات شبکه توزیع برق قابل تقدیر است

معاون اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به کاهش ۲۷ درصدی تلفات انرژی در شبکه توزیع برق استان گفت: روند کاهش تلفات انرژی و عدد ۵.۹2 درصد در این شاخص که از نرم جهانی نیز پایین‌تر است جای خوشحالی و نشان از انجام اقدامات موثر در زمینه فنی و درایت مسئولان برق دارد.

در جلسه کارگروه اقتصادی مطرح شد؛

روند کاهش تلفات شبکه توزیع برق قابل تقدیر است

معاون اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به کاهش ۲۷ درصدی تلفات انرژی در شبکه توزیع برق استان گفت: روند کاهش تلفات انرژی و عدد ۵.۹2 درصد در این شاخص که از نرم جهانی نیز پایین‌تر است جای خوشحالی و نشان از انجام اقدامات موثر در زمینه فنی و درایت مسئولان برق دارد.

محمدرضا صادقی در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان سمنان گفت: توجه به تولید برق با تکیه بر روش انرژی‌های تجدیدپذیر می‌تواند کمک به اهداف توسعه ای استان نموده و جبران بخش اعظمی از ناترازی برق باشد. وی با تاکید بر مزیت‌های نسبی استان و کمبود آب گفت: با توجه به وضعیت انرژی در ایام سرد سال واحدهای صنعتی با تجهیز خود به سوخت جایگزین بتوانند به روند تولیدی خود ادامه دهند.

وی در بحث چالش استان در وضعیت پدافند غیرعامل تاکید داشت: اقداماتی نظیر الزام ساختمان‌های اداری به برچسب انرژی، برنامه‌ریزی صنایع درخصوص احداث نیروگاه‌های کوچک مقیاس و نیروگاه‌های خورشیدی به منظور تامین بخشی از مصرف خود از این بخش، مجهز نمودن کلیه دستگاه اجرایی استان به دیزل ژنراتور و وارد شدن به امر بهره‌وری از قوانینی است که مغفول مانده است و با انجام این قوانین بخش اعظمی از ناترازی جبران خواهد شد.

صادقی با یادآوری فرمایش امام (ره) مبنی بر بزرگترین آفت یک جامعه انقلابی "مصرفی" شدن آن است خاطرنشان ساخت: برخی از صنایع هنوز از دوران انقلاب صنعتی عبور نکرده‌اند و تولید خود را با تکیه بر تکنولوژی بسیار قدیمی به انجام می‌رسانند که تغییر در ساختار و اصلاح تجهیزات می‌تواند مصرف انرژی را در آنها به شدت کاهش دهد.

وی به ضرورت توسعه هوشمندپذیری در ساختمان‌های در دست احداث اشاره داشت و افزود: هوشمندسازی یک بحث زینتی و لوکس نیست بلکه در راستای اصلاح الگوی مصرف است و ضرورت به شمار می‌رود.

در ادامه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان با توجه به ناترازی برق در کشور در این جلسه گفت: ظرفیت شبکه‌های توزیع برق در استان با وجود بیش از ۱۲ هزار کیلومتر شبکه فشارضعیف و فشارمتوسط بالغ بر نه هزار ترانس هوایی و زمینی، ۲۵۰ فیدر بیست کیلوولت عمومی و اختصاصی و یک هزار و 565 مگاولت آمپر ظرفیت پست‌های توزیع برق کاملاً پایدار بوده و هیچگونه مشکلی در توزیع برق به مشترکان تمامی تعرفه‌ها وجود ندارد.

سید محمد حسینی نژاد با اشاره به هوشمند بودن شبکه توزیع برق در استان سمنان تا سطح تعداد مشترکان برق بر روی ایستگاه‌های توزیع اضافه کرد: مشترکین تولیدی استان در حالی که ۳.۳ درصد از کل مشترکین را شامل می‌شوند، بالغ بر ۶۱ درصد مصرف استان را تشکیل می‌دهند که این عدد نشان از توسعه اقتصادی در استان است.

وی افزود: همچنین سهم مشترکان خانگی از تعداد کل ۷۵ درصد می باشد که این میزان در شرایط غیر پیک مصرف ۲۲ درصدی استان را شامل می‌شوند که در ایام گرم سال و با توجه به مدار آمدن سیستم‌های سرمایش این عدد به حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا می‌نماید.

حسینی نژاد با تکیه بر آمارهای ارائه شده افزود: روند رو به رشد شاخص‌های انرژی تحویلی به شبکه توزیع، تعداد مشترک و پیک بار همزمان در مقابل روند کاهش تلفات انرژی شبکه توزیع برق، متوسط خاموشی برنامه‌ریزی شده به ازای هر مشترک و نرخ انرژی تامین نشده در شرکت توزیع نیروی برق استان نشان از پایداری وضعیت شبکه و قابل اعتماد بودن آن است.

وی افزود: از مجموع 424 هزار و 20 مشترک موجود در تعرفه های صنعتی، کشاورزی، خانگی، سایر مصارف، اداری و عمومی بالغ بر ۲۱ هزار مشترک کنترل پذیر و هوشمندسازی شده اند و این مهم برای مشترکانی که سهم بالایی از مصرف برق در استان را دارند به جدیت در حال پیگیری می‌باشد تا بتوان در مواقع لزوم با رعایت عدالت اجتماعی مدیریت‌های پیک بار را به انجام رساند.

وی همچنین افزود: در شانزدهم مرداد ماه سال جاری ماکزیموم پیک نیاز مصرف برق در استان به عدد باورنکردنی ۶۲۱ مگاوات برای اولین بار در مصرف برق رسید که شرکت توزیع توانست با اقدام راهکارهای ابلاغی این عدد را به میزان ۵۲۸ مگاوات تامین نماید که جا دارد در اینجا از همکاری تمامی مشترکین علی الخصوص صنایع و کشاورزی در کمک به حفظ پایداری شبکه تشکر نمود.

مدیرعامل توزیع برق استان به اختلاف بیش از ۱۴۹ هزار مگاوات ساعت مقدار انرژی مصرفی در فروردین ماه سال جاری به نسبت مرداد ماه اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: راه حل برون رفت جبران ناترازی بخش تولید و مصرف استفاده و توسعه تولید انرژی از راه تولید پراکنده و تجدید پذیر بوده این مهم به جد در این شرکت در دست پیگیری و اقدام است.

وی تاکید کرد: مجهز شدن دستگاه های اجرایی استان به دیزل ژنراتور، احداث نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر توسط صنایع، همکاری بانک‌های عامل درخصوص پرداخت تسهیلات به سرمایه‌گذاران احداث نیروگاه‌های خورشیدی، تشویق سرمایه‌گذاری در امر احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده و تجدیدپذیر، برنامه‌ریزی ادارات درخصوص تامین سالیانه پنج درصد مصرف خود از نیروگاه خورشیدی، احداث نیروگاه‌های خورشیدی تا میزان ۸۰ درصد مصرف چاه‌های آب کشاورزی و ارائه راهکارهای شرکت توزیع و مشاوره‌های رایگان جهت بهره‌مندی مشترکان از ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر از جمله راه کارهای کوتاه و میان مدت جهت خروج از ناترازی بخش تولید و مصرف است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3900
کلمات کلیدی
روابط عمومی
خبرنگار

روابط عمومی

تنظیمات قالب