• 1402/11/02 - 12:07
  • - تعداد بازدید: 57
  • - تعداد بازدیدکننده: 51
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در شرکت توزیع برق استان سمنان برگزار شد؛

سمینار توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در شهرک های صنعتی

در شرکت توزیع برق استان سمنان برگزار شد؛

سمینار توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در شهرک های صنعتی

سمینار توسعه زیرساخت های نیروگاه های تجدیدپذیر در شهرک های صنعتی و صنایع استان سمنان با حضور مسئولان و جمعی از مدیران، مالکان و صاحبان صنایع در محل شرکت توزیع برق استان سمنان برگزار شد.

مدیرعامل توزیع برق استان سمنان در این برنامه با تشریح وضعیت تولید و مصرف برق و جایگاه نیروگاه های خورشیدی در رفع ناترازی موجود افزود: معضلات زیست محیطی، حفاظت از منابع طبیعی، رایگان بودن منبع انرژی و کاهش مصرف در ایام پیک از عمده دلایل استفاده دنیا از انرژی های طبیعی است.

سیدمحمد حسینی نژاد به وجود ظرفیت مناسب در استان سمنان برای سرمایه گذاری در بخش انرژی های خورشیدی و بادی اشاره کرد و گفت: در مجموع در استان سمنان 276 نیروگاه خورشیدی منصوبه با ظرفیتی بالغ بر 24 هزار کیلووات وجود دارد.

در ادامه مدیرکل دفتر توسعه سامانه های مقیاس کوچک در سازمان ساتبا بیان داشت: ظرفیت نصب شده انرژی های تجدیدپذیر و فسیلی در کشور حدود 92 هزار مگاوات برآورد می شود که با عنایت به راندمان نیروگاهی بالغ بر 74 هزار مگاوات آن در ایام پیک در تابستان سال جاری تامین نموده ایم.

جعفر محمد نژاد سیگارودی با اعلام اینکه هم اکنون سرانه مصرف برق کشور در روز به عددی بالغ بر 40 هزار مگاوات نمی رسد افزود: این اختلاف معنی دار در مصرف برق ایام پیک و غیرپیک که حدود 30 هزار مگاوات برآورد می شود قطعاً بخش عظیمی از سیستم های سرمایشی را در ایام پیک شامل می شود: وی به مصرف برق در کشور مصر همتراز با ایران اشاره نمود و افزود: هر کیلووات ساعت تولید برق در کشور معادل 10 سنت از یورو هزینه سوخت دارد و در حالیکه در کشور تقریباً میانگین دریافتی از حدود 140 تومان به ازای یک کیلووات نیز کمتر است که این تفاوت از طریق دولت با واریز یارانه در حال جبران است.

وی به عدد 4 تا 5 سال زمان برای به مدار آمدن یک نیروگاه دو هزار مگاواتی در کشور اشاره داشت و خاطرنشان ساخت: با ظرفیت موجود در استان سمنان و مقدار مدت زمان تابش نور خورشید می توان این عدد را به 6 تا 9 ماه کاهش داد.

کارشناس سازمان ساتبا به کوتاه بودن زمان بهره وری نیروگاههای خورشیدی و عدم نیاز آنها به سوخت فسیلی از مهمترین مزایای اینگونه نیروگاهها اشاره داشت وتاکید کرد: قطعاً در سال های آینده تامین برق منفصل از شبکه در دستورکار دنیا قرار خواهد گرفت کما اینکه در اکثر کشورهای پیشرفته این مهم به انجام رسیده است.

گفتنی است: در این سمینار یک روزه برنامه پرسش و پاسخ با صاحبان و مالکان صنایع به انجام رسیده و در حاشیه آن بررسی موانع، تحلیل عملکرد و ارائه راکارهای سرعت بخشی به توسعه طرح های سامانه خورشیدی حمایتی با نمایندگان نهادهای ذیربط و بانک های عامل به انجام رسید.

قابل ذکر است : برآیندها و نظرات کارشناسی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر در استان سمنان از افق خوبی برخوردار بوده و با توجه به مدت زمان وجود تابش نور خورشید در استان و وجود بادهای موسمی می تواند زمینه ساز ورود سرمایه گذار در این بخش باشد تا بخش اعظمی از ناترازی تولید و مصرف در کشور جبران گردد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 57
کلمات کلیدی
روابط عمومی
خبرنگار

روابط عمومی

تنظیمات قالب