از سوی ارزیاب منتخب وزارت نیرو انجام شد؛
ارزیابی عملکرد توزیع برق استان سمنان در حوزه مدیریت مصرف برق
از سوی ارزیاب منتخب وزارت نیرو انجام شد؛
ارزیابی عملکرد توزیع برق استان سمنان در حوزه مدیریت مصرف برق
با حضور ارزیاب منتخب وزارت نیرو، عملکرد حوزه مدیریت مصرف برق در معاونت فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان ارزیابی شد.
محمد باقر ابوالحسنی در مراسم افتتاحیه ضمن تقدیر از اقدامات حوزه معاونت فروش و خدمات مشترکین خصوصاً در بخش مدیریت مصرف برق و هوشمندسازی در توزیع برق استان سمنان گفت: محدودیتهای شبکه برق کشور و ناترازی بین تولید و مصرف سال های متوالی گریبان گیر صنعت برق کشور است و در سالهای گذشته نیز این مهم به واسطه کمبود بارشها و نزولات جوی وجود داشته و مطرح شده اما به دلیل موقتی بودن چندان مورد توجه قرار نگرفت و این موضوع اهمیت مدیریت مصرف را برای ما دوچندان نموده است.
ارزیاب منتخب وزارت نیرو افزود: نگاه حوزه مدیریت مصرف برق نباید محدود به ایام خاصی باشد و با توجه به بررسیهای انجام شده مسائل مربوط به انرژی زین پس باید مورد تاکید دائمی باشد و بهترین راه برون رفت از این معضل انجام اقدامات نظیر هوشمندسازی، کنترل پذیری و مدیریت مصرف انرژی خواهد بود.
وی افزود: بر خلاف تصور عام در جامعه مدیریت مصرف اعمال خاموشی نیست و متاسفانه به دلیل فراهم نبودن زیرساختها این موضوع با اعمال خاموشی بیان میشود که خوشبختانه با اقدامات هوشمندسازی این دیدگاه در جامعه در حال تغییر است.
ابوالحسنی گفت: تعامل با مجموعههای صنعتی، کشاورزی و تجاری یکی از راههای برون رفت مقطعی از ناترازی تولید و مصرف است و میتواند تا حد زیادی علاوه بر تامین برق مطمئن مجموعههای تولیدی و تجاری با همکاری صورت گرفته از این برهه پیش رو به طور موفق عبور نماییم کما اینکه در اقدامات 180 گانه سال ۱۴۰۳ این موضوع به طور کامل توسط وزارت نیرو برنامهریزی شده است.
وی خاطرنشان ساخت: تمامی اقدامات مدیریت مصرف برق در گرو همکاری آحاد مردم بوده و بدونه اعتقاد مصرف کنندگان به مقوله مدیریت مصرف برق امکان برون رفت از اوضاع فعلی میسر نخواهد بود.
در ادامه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان در این نشست ضمن ارائه عملکرد شرکت در حوزه اقدامات مدیریت مصرف افزود: استان سمنان از نظر مساحت ششمین استان ایران می باشد و بیش از ۱۲ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف در محدوده استان مستقر شده است.
به گفته سید محمد حسینینژاد: برنامههای پیشبینی شده برای عبور موفق از تابستان سال آینده به ۱۸۰ اقدام افزایش پیدا کرده تا شرایط با ثباتی در تامین برق داشته باشیم از این رو مسئله ناترازی برق و انرژی مورد توجه دولت سیزدهم بوده و بر آن شده تا با انجام این اقدامات بخش صنعتی و تولید در کشور تحت تاثیر ناترازی تولید و مصرف قرار نگیرد.
وی افزود: از مجموع افزون بر 2.5 میلیون مگاوات ساعت مصرف انرژی در استان سمنان تا پایان بهمن ماه سال جاری حدود ۶۲ درصد آن در بخش تولید مصرف شده که این موضوع نکته مهمی در روند مصرف انرژی استان می باشد.
حسینی نژاد بیان کرد: روند شاخصهای مهم شرکت در حوزه انرژی تحویلی به شبکه، تعداد مشترک و پیک بار همزمان به صورت میانگین بالغ بر ۳۳ درصد رشد داشته و در شاخصهایی نظیر تلفات انرژی، متوسط زمان خاموشی و نرخ انرژی تامین نشده این روندها رو به کاهش است که موضوع مهمی در شاخص ها به شمار می رود.
وی با عنوان اینکه نیاز مصرف استان از ۴۹۳ مگاوات در سال ۹۸ به عددی بالغ بر ۵۷۶ مگاوات رسیده است تاکید کرد: هوشمندسازی به صورت جد در شرکت توزیع برق استان سمنان به عنوان بازوی اصلی مدیریت مصرف برق پیگیری شده و تاکنون بالغ بر ۷۰ درصد از انرژی استان رویت وزیر و کنترل پذیر است.