با هدف پایداری و استمرار خدمت رسانی توصیه میشود؛
دستگاههای اجرایی مولد برق اضطراری را در حالت آماده به کار قرار دهند
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: با هدف پایداری و استمرار خدمت رسانی در زمانهای خاموشیهای ناخواسته و بحرانهای احتمالی کلیه دستگاههای اجرایی، ادارات، بانکها و سازمانها به خصوص مراکز حساس دولتی مانند بیمارستانها، مراکز درمانی، مراکز نظامی، انتظامی، راهنمایی و رانندگی، شهرداریها، فرمانداریها، تصفیه خانهها، چاههای آب شرب و مراکز پمپاژ آب و ... نسبت به تهیه و آماده به کار نگهداشتن مولدهای اضطراری متناسب با مصرف انشعاب برق خود باید اقدامات عاجل به عمل آورند.
مصطفی کرمی با عنوان اینکه پدافند غیرعامل به عنوان یک راهکار ارزشمند جهت کاهش آسیب در مواقع بحران و مقابله با تهدیدات طبیعی و انسانی شناخته میشود افزود: مولد های برق اضطراری به عنوان بخش مهمی از تامین برق پایدار بوده و در حفظ تداوم عملکرد تاسیسات و زیرساختها نقش حیاتی دارد.
وی افزود: مولدهای اضطراری برق در بسیاری از بخشهای حیاتی ازجمله؛ بیمارستانها، مرکز داده، شبکههای ارتباطی و ... کاربرد غیرقابل انکاری را دارند و این بخشها در صورت وقوع اختلال در تامین برق توان مورد نیاز را جبران و از وقوع وقفههای احتمالی جلوگیری خواهند کرد.
کرمی تصریح کرد: در شرایطی مانند وقوع ناترازی در بخش تولید، حملات سایبری و بلایای طبیعی، این مولدها تنها منبع قابل اعتماد برای تامین برق هستند و عدم آمادهسازی مناسب این تجهیزات ممکن است به شکست کامل زیرساختها و بروز بحرانهای جدی منجر شود.
وی تاکید کرد: برای اطمینان از عملکرد صحیح مولد برق اضطراری، باید برنامههای منظم تعمیر و نگهداری پیشگیرانه اجرا شود و انجام تستهای دورهای نیز برای اطمینان از صحت عملکرد ضروری است.
معاون بهرهبرداری شرکت توزیع برق خاطرنشان ساخت: مدیریت سوخت، تست عملکرد و بارگیری، وجود سیستمهای کنترل از دیگر موارد اهمیت و الزام اساسی در حفظ و تقویت پدافند غیرقابل خواهد بود و با انجام اقدامات پیشگیرانه و نگهداری منظم آمادگی لازم با تهدیدات احتمالی کسب گردد.