• 1403/03/23 - 10:35
  • - تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدیدکننده: 54
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور گروه نظارت عالیه شرکت توانیر انجام شد؛

عملکرد ایمنی و بهداشت و محیط زیست در شرکت توزیع برق استان سمنان ارزیابی شد؛

با حضور گروه منتخب نظارت عالیه ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت توانیر، عملکرد شرکت توزیع برق استان سمنان در این حوزه و در قالب چک لیست سوالات ارزیابی شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان در نشست افتتاحیه این برنامه ضمن ارائه گزارش وضعیت تاسیسات شرکت، شمای تک خطی گسترش شبکه برق و مشترکان استان بیان کرد: بهره گیری از سیستم های مدیریتی در حوزه های مختلف از ویژگی های بارز سازمان های امروزی است و در این میان سیستم های مدیریت، ایمنی و محیط زیست از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند و توجه به اهمیت محیط زیست از یک سو و حفظ و صیانت نیروی انسانی از سوی دیگر می تواند گام موثری در جهت تحقق خواسته های سازمان از جمله حرکت در مسیر توسعه پایدار و بهبود مستمر باشد.

سید محمد حسینی نژاد با اشاره به این که شاخص های کمی شرکت به نسبت مشابه به صورت میانگین افزون بر 30  درصد رشد داشته است گفت: در حوزه شاخص های کیفی نیز با همت و تلاش کارکنان توانسته ایم در حوزه کاهش تلفات انرژی، متوسط زمان خاموشی هر مشترک و نرخ انرژی تامین نشده نیز به طور چشمگیری کاهش را به ثبت برسانیم.

گفتنی است: ماهیت خطرناک برق، کار در ارتفاع، گستردگی کارگاه، تنوع تجهیزات و امور حمل و نقل تجهیزات از جمله دلایلی است که اهمیت ایمنی در صنعت برق را دوچندان نموده و امید است این شرکت با انجام راه کارهایی نظیر آموزش و نظارت بتواند میزان حوادث را به صفر برساند.

وی تصریح کرد: مسائل مرتبط با نظارت عالیه ایمنی، بهداشت و محیط زیست سهم واحد خاصی در شرکت نبوده و تمامی ارگان های داخلی در ایجاد و استقرار درست آن سهم به سزایی خواهند داشت.

 در ادامه مدیر دفتر ایمنی این شرکت اظهار کرد: در حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست " HSE"، بیش از 40 درصد اقدامات و مستندات در حوزه بهره برداری، 24 درصد مالی و پشتیبانی، 18 درصد منابع انسانی، برنامه ریزی و مهندسی و روابط عمومی، هر کدام هفت درصد و مابقی مربوط به معاونت فروش و خدمات مشترکین، حقوقی، حراست و امورمحرمانه و هیئت مدیره شرکت است.

حسین مهراندیش خاطرنشان کرد: تجهیزات متنوع، حجم عملیات و نیروی کار زیاد، گستردگی شبکه ها، تنوع فعالیت ها و ماهیت کار در شرکت های توزیع باعث افزایش ریسک و حوادث می شود که سه عامل شناسایی، ارزیابی و کنترل چنانچه به دقت انجام گردد احتمال بروز حادثه و ریسک های مرتبط را تا حدود زیادی کاهش می دهد.

همچنین سرپرست گروه نظارت عالیه ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت توانیر در نشست ابتدایی این برنامه بیان کرد: شروع فرآیند نظارت عالیه در ایام اوج مصرف، نشان از اهمیت موضوع سلامت پرسنل دارد و این فرآیند باعث می گردد تا نیروی انسانی آموزش دیده و با تجربه تربیت شده و سازمان را از حالت واکنش به حالت پیشگیرانه سوق دهد.

مالک نظرپور با اظهار اینکه مسئولیت های اخلاقی،  قانونی و قراردادی برای واحد HSE پیش بینی شده است گفت: در آمارهای رسمی برای یک نیروی کار در سال، بالغ بر 26 هزار ساعت کاری در نظر می گیرند و این مهم برای از دست دادن یک نیروی آموزش دیده در صورت فوت و یا ترک کار به عددی بالغ بر 48 هزار ساعت می رسد که اهمیت این موضوع را دوچندان می نماید و تنها همان بعد مسئولیت اخلاقی برای تلاش دوچندان جهت استقرار HSE و حفاظت از جان نیروی انسانی در شرکت های توزیع کافی است تا علاوه بر جلوگیری از داغدار شدن خانواده ها از نیروی کار ماهر هم به نحواحسن محافظت گردد.

لازم به ذکر است: در طی دو روز حضور گروه نظارت عالیه وزارت نیرو، اقدامات و فعالیتهای حوزه های مختلف این شرکت براساس چک لیستها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3797
کلمات کلیدی
روابط عمومی
خبرنگار

روابط عمومی

تنظیمات قالب